BLOG

Pablo Picasso, Vincent Van Gogh nebo jiný styl?

Představte si, že můžete transformovat obrázek svého auta do stylu Picassa nebo Van Gogha. S technologií AI je to možné. Přijďte na náš webinar a naučte se, jak toho dosáhnout.

Máte oblíbené auto a také máte rádi umění? Představte si, že tyto dvě vášně můžete spojit a vytvořit jedinečné umělecké dílo. Ve společnosti Akademie umělé inteligence jsme vytvořili technologii, která vám to umožní.

Nedávno jsme experimentovali se zadáním typu auta a stylu malby do naší AI technologie. Výsledky byly ohromující. Auto transformované do stylu Picassa nebo Van Gogha je něco, co jste ještě nikdy neviděli. Tato technologie využívá pokročilé algoritmy umělé inteligence k analýze a reprodukci charakteristických prvků stylu těchto slavných umělců.

Ale jak to funguje? Naše technologie umělé inteligence je navržena tak, aby pochopila a zreplikovala umělecké styly různých malířů. Když zadáte typ auta a styl malby, systém analyzuje vaše zadání a vytvoří nový obrázek, který kombinuje obě komponenty.

Nejlepší na tom je, že to může kdokoli vyzkoušet. Ať už jste umělec, nadšenec do aut, nebo prostě někdo, kdo má zájem o zkoumání možností umělé inteligence, tato technologie vám nabízí nové možnosti pro vyjádření vaší kreativity.

Chcete se naučit, jak to funguje? Přijďte na náš připravovaný webinar. Během tohoto online setkání vám představíme naši technologii a naučíme vás, jak ji můžete využít pro vytvoření vlastních uměleckých děl.

Připojte se k nám a objevte, jak můžete použít umělou inteligenci k vytvoření něčeho jedinečného a krásného. Chceme vám ukázat, jak může technologie obohatit vaši kreativitu a otevřít nové možnosti. Těšíme se na vás na našem webinaru!

Na konci jen zmínka, obrázek jak muž programuje web namaloval Vincent Van Gogh :) 

-->