BLOG

Přichází GPT-4 Turbo s možností vytvořit si vlastní GPT s 128K kontextem a nižšími cenami

Máme pro vás úžasné novinky! Hromada nových vychytávek a vylepšení se právě valí do naší platformy a co víc, spousta cen šla dolů. Pojďme se na to podívat:

Máme pro vás úžasné novinky! Hromada nových vychytávek a vylepšení se právě valí do naší platformy a co víc, spousta cen šla dolů. Pojďme se na to podívat:

Představujeme vám GPT-4 Turbo, náš nejnovější model, který nejenže dokáže víc, ale je i dostupnější a zvládne context window dlouhé 128K Už máme také novou verzi API pro asistenty, která to vývojářům značně usnadní, když budou chtít vytvářet své vlastní AI pomocníky s cíli a přístupem k modelům a nástrojům A to není všechno! Naše platforma se rozrostla o multimodální funkce - umí teď i vidět a vytvářet obrázky (DALL·E 3) a měnit texty na řeč (TTS) V 13:00 pacifického času to začneme všem nasazovat na OpenAI.

Chcete se dozvědět víc? Mrkněte na novinky z OpenAI DevDay o ChatGPT.

GPT-4 Turbo s 128K kontextem V březnu jsme uvedli první verzi GPT-4 a v červenci jsme ji otevřeli všem vývojářům. Teď vám s radostí představujeme GPT-4 Turbo.

GPT-4 Turbo má kšefty až do dubna 2023 a s jeho 128k kontextovým oknem se do něj vejde tolik textu, že to připomíná více než 300 stran knihy. A to nejlepší na tom je, že jsme se podívali na výkon a můžeme vám ho nabídnout za třikrát menší cenu za vstupní tokeny a dvojnásobně levnější výstupní tokeny ve srovnání s GPT-4.

GPT-4 Turbo je už dostupný pro všechny platící vývojáře, můžou si ho vyzkoušet přes rozhraní gpt-4-1106-previewAPI, a v příštích týdnech přijde stabilní produkční model.

Vylepšení funkcí Nové vylepšení volání funkcí vám umožní modelům lepší pochopení, co od nich chcete. Můžete například požádat o víc věcí najednou, jako je "otevři okno auta a vypni klimatizaci". A k tomu jsme zvýšili přesnost volání funkcí, takže GPT-4 Turbo pravděpodobněji vybere správné parametry.

Lepší sledování pokynů a JSON mode GPT-4 Turbo zvládne lépe následovat vaše pokyny a podporuje naši novinku - JSON mode, který zaručí, že dostanete odpovědi ve správném JSON formátu. Navíc nový API parametr response_format dovolí modelu vybrat výstupy, které jsou syntakticky správné JSON objekty, což je super pro vývojáře, kteří chtějí generovat JSON přes Chat Completions API mimo volání funkcí.

Opakovatelné výstupy a logaritmické pravděpodobnosti Díky novému seed parametru dostanete stále stejné výstupy, což je super pro debugging a psaní sofistikovanějších testů.

Navíc, naše nová multimodální funkce mění hru! Teď si můžete hrát s obrázky díky DALL·E 3 a text proměnit v řeč s novým TTS – to vše je součástí této úžasné platformy, na které se dnes od 13:00 podle pacifického času začnou objevovat nové funkce pro zákazníky OpenAI. To znamená, že vaše aplikace se může naučit „vidět“ a „mluvit“, což otevírá celou škálu nových možností!

GPT-4 Turbo je novým šampiónem v ringu – rychlejší, chytřejší a přátelštější k vaší peněžence. Díky nejnovějším aktualizacím tohoto modelu můžete našlapovat po digitálním světě jako opravdový tech-ninja. A to není vše! Vylepšili jsme přesnost volání funkcí, takže náš GPT-4 Turbo bude pokaždé chytře vybírat správné parametry. Myslíme si, že to bude velká pomoc pro každého, kdo chce využívat AI ve své práci.

V OpenAI jsme vždycky ve střehu, jak dělat věci lépe – a právě proto jsme přidali nový režim JSON, který zajišťuje, že odpovědi modelu budou ve správném formátu. A pokud jste typ, co miluje konzistenci, budete nadšení z naší nové funkce umožňující reprodukovat výstupy – perfektní pro debugging nebo testování.

A abychom to zakončili s špetkou budoucích technologií, brzy představíme funkci, která vám ukáže pravděpodobnosti výstupů, což vám pomůže vytvořit ještě chytřejší aplikace.

Takže na co čekáte? Začněte experimentovat, bavit se a tvořit s našimi nejnovějšími funkcemi – a uvidíte, kam vás vaše představivost dovede!

Chcete další informace o těchto inovacích? Dáme vám vše, co potřebujete vědět, abyste mohli začít tvořit už dnes.

-->